Prijs

Prijs, ofwel wat kost het om DJ Mike in te huren?

Lees snel wat je investering is om DJ Mike in te huren en hoe de prijs wordt bepaald. Bel of mail nu en wij maken een interessant en passend voorstel voor jou!

DE ONDERDELEN DIE DE PRIJS BEPALEN

  • Basistarief. Dit is het bedrag dat je betaalt voor het inhuren van DJ Mike, inclusief: muziek, speakers (basisset), diverse professionele DJ booth's en een lichtshow (basisset). Ook de op- en afbouw van de apparatuur zit hier bij in. 
  • Optie: huur extra speakers (geluid). Afhankelijk van de grootte van het feest en je wensen huren wij eventueel - op maat - speakers bij een gespecialiseerd bedrijf. Op verzoek kunnen wij ook extra licht inhuren; denk hierbij aan: rookeffecten, extra lichteffecten, laser en videoprojectieDeze kosten berekenen wij -  zonder opslagen - aan je door. 
  • Reiskosten. In de regio Vorden - (binnen een straal van 20 Km berekenen wij geen reiskosten. Daarbuiten bedragen de reiskosten: 35 cent per kilometer.
  • Geef je wensen op en wij maken graag een offerte op maat. Wil je liever even telefonisch overleggen, neem dan gerust contact op via: 0648114178 of neem contact op via deze website.

Na afloop van het optreden ontvang je van ons een gespecificeerde factuur (inclusief btw). Wij hanteren hierbij een betalingstermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zullen wij jou hierover vooraf informeren. 

Kortom: heldere afspraken, geen verrassingen achteraf en alles professioneel en tot in de puntjes geregeld!